Vi söker en CNC-operatör till Eksjö

3 juni 2022

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare och mer än 30 000 system finns installerade runt om i världen. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

Arbetsuppgifter

Vi fortsätter att expandera och nu söker vi dig som har CNC-utbildning eller tidigare erfarenheter inom CNC-teknik.

Du kommer att arbeta i vår svarvavdelning som består av 9 stycken Index Traub svarvar med Siemens styrsystem, en robotmatad Okumasvarv med Okumas egna styrsystem samt en längdsvarv från Citizen med Mitsubishi styrsystem. Du blir en del av ett team som jobbar med att serietillverka komponenter till våra hydraulventiler. Det ställs höga krav på våra produkter och vi jobbar med små toleranser. Du kommer att få internutbildning i maskin och produktkännedom. I arbetsuppgifterna ingår bland annat

  • Riggning
  • Programmering
  • Maskinkörning
  • Kvalitetssäkring

Våra produkter används i tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora. Därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.

Kvalifikationer

Olsbergs söker dig som har CNC-utbildning eller tidigare erfarenheter inom CNC-teknik.

Erfarenhet eller kunskap inom följande är meriterande:

  • Mätning
  • Ritningsläsning

Olsbergs erbjuder dig

Samarbete, engagemang, kvalitet samt ordning och reda är ledord vi jobbar efter. Vi arbetar ständigt med att upprätthålla en trevlig och trivsam arbetsmiljö för våra anställda med möjlighet att växa i din roll. Vi har moderna produktionslokaler och i vår personalmatsal serveras du hemlagad mat, både till frukost och till lunch.

Sista ansökningsdatum: 30/6

Kontakt

Om du är intresserad eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
Christina.Henriksson@olsbergs.se

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss