Arbeta och utvecklas på Olsbergs

5 november 2019

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare och mer än 20 000 system finns installerade runt om i världen. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

Intresserad av att arbeta på Olsbergs?

Vi är alltid intresserade av kvalificerade medarbetare inom gjuteri, produktionsteknik, hydraulik eller elektronik som kan bidra till att utveckla verksamheten. Om du känner att du har kunskap som skulle vara värdefullt för Olsbergs så ser vi gärna att du tar kontakt med oss.

Trevlig arbetsmiljö och trygga anställningsvillkor

Hos oss finner du trevliga kollegor och en bra gemenskap, moderna kontors- och produktionslokaler och i Eksjö även egen matsal med egen kock. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och givetvis kollektivavtal.

Skicka Ansökan

Oavsett om det finns annonserade lediga tjänster eller inte på våra anläggningar i Eksjö och Vallentuna, är du alltid välkommen att skicka in din ansökan till oss tillsammans med CV och ett personligt brev.

Om du är intresserad av möjligheterna hos Olsbergs eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
Christina.Henriksson@olsbergs.se

Kontakta oss