Vi söker en maskin- och smältverksoperatör till Eksjö

20 februari 2023

Vi fortsätter att expandera och söker nu en maskin- och smältverksoperatör med intresse för gjuteriteknik, smältning och metallhantering.

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare och mer än 30 000 system finns installerade runt om i världen. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

Olsbergs gjuteri är en nybyggd produktionsenhet inom Olsbergs med en mycket effektiviserad produktionslina och modern utformning. Arbetsmiljömässigt är lokalerna de bästa tänkbara.

Arbetsuppgifter

Som maskin- och smältverksoperatör på Olsbergs så kommer du att få arbeta med varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med flertalet olika moment. Vi tror att du kommer växa in i rollen och utvecklas inom flera områden, exempelvis

  • Smältprocessen
  • Körning av skal- och kärnformningsmaskiner
  • Avsyning av gjutgods
  • Blästring

Du kommer att ingå i ett team med ett 10-tal personer med en god sammanhållning och gemenskap som arbetar med liknande uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom gjuteribranschen. Du kommer dock att få internutbildning efter behov i specifika maskiner samt produkter.

Våra produkter används i en tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora – därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.

Vi ser det som extra meriterande om du har erfarenhet inom:

  • Smältning
  • Skalformningsmetoden
  • Blästring

Olsbergs erbjuder dig

Som maskin- och smältverksoperatör hos Olsbergs får du möjlighet att arbeta med varierande uppgifter. Vi tror att du kommer växa in i rollen där vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få rätt stöd och utbildning.

Du blir en del av en gemenskap där du kommer att få möjlighet att jobba i tätt samarbete med kollegorna i ditt team. I vår personalmatsal serveras du hemlagad mat, både till frukost och till lunch.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakt

Om du är intresserad av möjligheterna hos Olsbergs eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
rekrytering@olsbergs.se

Kontakta oss