Vi söker en lagermedarbetare till Eksjö

17 maj 2022

Vi fortsätter att expandera och söker nu en lagermedarbetare som vill jobba strukturerat med varierande arbetsuppgifter!

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare och mer än 30 000 system finns installerade runt om i världen. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Olsbergs kommer du att arbeta tillsammans med en annan kollega för in- och utleveranser. I rollen så kommer det krävas att du är noggrann och samtidigt effektiv. Utöver lagerarbete så innefattar tjänsten även mindre arbeten för att hjälpa övriga delar av verksamheten, exempelvis montering. Du kommer få möjlighet att arbeta varierat och vara en nyckelperson i företaget.

Kvalifikationer

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av lagerarbete men det är meriterande. Vi kommer att internutbilda dig efter behov och ge dig en grundutbildning för de moment som tjänsten omfattas av.

Våra produkter används i en tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora. Därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.

Vi ser det som extra meriterande om du har:

  • Truckkort
  • Erfarenhet av arbete i industri

Olsbergs erbjuder dig

Som lagerarbetare hos Olsbergs får du möjlighet att arbeta med varierande uppgifter. Vi tror att du kommer växa in i rollen där vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få rätt stöd och utbildning.

Du blir en del av en gemenskap där du kommer att få möjlighet att jobba i tätt samarbete med kollegorna i hela företaget. I vår personalmatsal serveras du hemlagad mat, både till frukost och till lunch.

Sista ansökningsdatum: 30/6

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakt

Om du är intresserad av möjligheterna hos Olsbergs eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
Christina.Henriksson@olsbergs.se

Kontakta oss