Elektronikmontörer

13 februari 2024

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. 

I vår fabrik i Vallentuna tillverkar och utvecklar vi elektroniken till styrsystemet. Vi gör allt från kretskort till färdiga produkter. Vi har bland annat egen ytmonteringslina där tillverkningen av de egendesignade kretskorten görs. Vi är idag ca 30 medarbetare på Olsbergs Electronics i Vallentuna.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare elektronikmontörer. Anledning är att vi nu under våren släpper många nya produkter, samtidigt ser vi en ökande efterfrågan på befintliga produkter.

 

Arbetsuppgifter

Som elektronikmontör på Olsbergs så kommer du att arbeta med montering, test och kvalitetskontroller av våra produkter. Det är varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med flertalet moment, alltifrån handarbete till datorstödd tillverkning, i färdigställandet av produkterna.

Du kommer att ingå i ett team med varierande ålder och med lika många tjejer som killar. Teamet präglas av god sammanhållning och gemenskap där alla arbetar tillsammans med liknande uppgifter. 


Kvalifikationer

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av just elektronikmontering – den får du hos oss men fingerfärdighet och lite envishet är en bra grund att stå på. Vi kommer att internutbilda dig samt ge dig en god produktkännedom och kunskap kring arbetsuppgifterna. Är du är ung och nyligen klar med skolan?
Vi ser det som en stor möjlighet och fäster hellre vikt vid förmågan att vilja lära sig nya saker än mångårig tidigare erfarenhet. 

Våra produkter används i en tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora. Därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.


Olsbergs erbjuder dig

Tjänsten vi erbjuder är på heltid.

Som anställd hos Olsbergs får du möjlighet att utvecklas inom flera områden. Arbetsuppgifterna är varierande och ger dig stora möjligheter till påverkan, egna initiativ och du kommer att få jobba med mycket frihet under ansvar. 

Olsbergs är en del av Hiab som är en världsledande leverantör av lasthanteringsutrustning för vägtransporter och tillhörande intelligenta smarta uppkopplade lösningar. Globalt så har Hiab 3 800 anställda och inkluderar bland annat varumärken som HIAB, EFFER, MOFFETT, LOGLIFT, JONSERED och MULTILIFT

Olsbergs finns på två orter i Sverige, dels i Vallentuna strax norr om Stockholm, dels i Eksjö i Småland. Totalt på Olsbergs båda tillverkningsenheter är vi 80 medarbetare.

Är du intresserad av att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö och vara med Olsbergs tillväxtresa så är du välkommen att kontakta oss. 


Kontakt

Sista ansökningsdatum: 31 mars 2024.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om du har några frågor om tjänsten, kontakta: Christina Henriksson på tel. 08 511 858 50 eller skicka en ansökan till e-mail recruitment.olsbergselectronics@hiab.com

Kontakta oss