Vi söker en montör till Eksjö

17 maj 2022

Vi fortsätter att expandera och söker nu en montör med intresse för teknik och mekanik.

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare och mer än 30 000 system finns installerade runt om i världen. Bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

Arbetsmiljön i fokus

På Olsbergs så tror vi att en bra arbetsmiljö bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Därav så värderar vi den fysiska arbetsmiljön mycket högt för att personalen ska trivas. Den personen vi söker kommer vara en viktig del av Olsbergs och en uppskattad medarbetare!

Arbetsuppgifter

Som montör på Olsbergs så kommer du att arbeta med del- och slutmontering samt test- och kvalitetskontroller av våra hydraulprodukter. Det är varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med flertalet moment i färdigställandet av produkterna.

Du kommer att ingå i ett team med ett 15-tal personer med en god sammanhållning och gemenskap som arbetar med liknande uppgifter

Kvalifikationer

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av just hydraulikmontering – den får du hos oss! Vi kommer att internutbilda dig efter behov samt ge dig en god produktkännedom för relevanta moment.

Våra produkter används i en tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora. Därför ställer vi höga krav på engagemang och noggrannhet.

Vi ser det som extra meriterande om du har erfarenhet inom:

  • Industriell produktion
  • Detaljmontering

Olsbergs erbjuder dig

Som Montör hos Olsbergs får du möjlighet att arbeta med varierande uppgifter. Vi tror att du kommer växa in i rollen där vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få rätt stöd och utbildning.

Du blir en del av en gemenskap där du kommer att få möjlighet att jobba i tätt samarbete med kollegorna i ditt team. I vår personalmatsal serveras du hemlagad mat, både till frukost och till lunch.

Sista ansökningsdatum: 30/6

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakt

Om du är intresserad av möjligheterna hos Olsbergs eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
Christina.Henriksson@olsbergs.se

Kontakta oss