Vi söker en lokalvårdare till Eksjö

30 augusti 2021

Vi söker nu en lokalvårdare med öga för städning samt ordning och reda.

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Eksjö och Vallentuna för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

Arbetsmiljön i fokus

På Olsbergs så tror vi att en bra arbetsmiljö bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Därav så värderar vi den fysiska arbetsmiljön mycket högt för att personalen ska trivas. Den personen vi söker kommer vara en viktig del av Olsbergs och en uppskattad medarbetare!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att städa våra kontorsutrymmen, omklädningsrum, matsal och övriga personalutrymmen. Men även se till att våra lokaler är snygga och välstädade.

Utöver detta kommer du att vara behjälplig i vår personalmatsal med bland annat disk och vissa köksuppgifter om behov uppstår.

Gemenskap och trygga anställningsvillkor

Hos oss finner du trevliga kollegor och en bra gemenskap, moderna kontors- och produktionslokaler och i Eksjö även egen matsal med egen kock. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och givetvis kollektivavtal.

Sista ansökningsdatum: 30/9 – 2021

Kontakt

Omfattning: Heltid
Behov: Omgående

Om du är intresserad av möjligheterna hos Olsbergs eller har några funderingar, kontakta:

Christina Henriksson
0381 – 66 22 82
Christina.Henriksson@olsbergs.se

www.olsbergs.com

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss