Vi söker en produktionschef till Vallentuna

16 september 2022

Vi fortsätter att expandera och söker nu en produktionschef med passion för kvalitetsdriven produktionsstyrning.

Om Olsbergs

Olsbergs utvecklar, designar och tillverkar radiostyrda elektro-hydrauliska styrsystem för mobila maskinapplikationer och är världsledande på styrsystem till lastbilskranar och skogskranar. Styrsystemen kännetecknas av goda regler- och samkörningsegenskaper som är mycket uppskattade av kranförare världen över.

Det finns mer än 30 000 system installerade och bakom styrsystemens höga prestanda ligger mer än 40 års oavbrutet utvecklingsarbete och ett 30-tal patenterade innovationer. Tillverkningen av samtliga produkter sker i egna fabriker i Vallentuna och Eksjö för fullständig kontroll av hela produktionskedjan från minsta detalj till färdiga system.

Arbetsuppgifter

Som produktionschef på Olsbergs så kommer du att arbeta med att styra och säkerställa företagets produktions- och produktkvalitet. Även övergripande planering och logistik för produktionen ingår i arbetsuppgifterna.

Du kommer att använda dina erfarenheter inom statistisk processtyrning, produktionsutfallsanalys, ledtidsoptimering samt systemeringsarbete av materialflöden.

Du kommer att med personalansvar kvalitetsdrivet leda ett team på ett dussintal elektronikmontörer med syftet att skapa en maximalt konkurrenskraftig tillverkning av de produkter som Olsbergs Electronics utvecklat.

Kvalifikationer

Vi tror att Du har flera års erfarenhet av elektronikbaserad tillverkningsindustri där allmänt vedertagna kvalitetssäkringsmetoder och processtyrningsmodeller är för dig välkända. Vi tror även att en lämplig akademisk bakgrund på kandidat- eller civilingenjörsnivå inom produktion kommer att vara lämpligt.

Våra produkter används i en tuff miljö över hela världen, där kraven på funktion och säkerhet är mycket stora. Därför ställer vi höga krav på ett systematiskt synsätt, högt engagemang och noggrannhet där inget lämnas åt slumpen.

Vi ser det som extra meriterande om du har tidigare erfarenhet inom:

  • Elektronikindustri med både manuella och automatiserade tillverkningsprocesser
  • Produktionsledning med kvalitetssäkrade kompetenslyft av personal
  • Produktionsimplementation av nyutvecklade produkter i varierande volymer
  • Logistik och planering

Olsbergs erbjuder dig

Som Produktionschef hos Olsbergs får du möjlighet att arbeta med produktionsledning av ett erfaret team varvat med nytillkomna medarbetare. Du kommer att arbeta nära företagets inköpsavdelning och tillsammans kommer ni att skapa en systematisk kvalitetsdriven materialhantering. Du kommer även att ansvara för produktionsimplementation av nyutvecklade produkter vilket ger en naturlig koppling till företagets utvecklingsverksamhet.

Du blir en del av en gemenskap där du kommer att få möjlighet att jobba i tätt samarbete med kollegorna i ditt team. På Olsbergs har vi en platt organisation med korta beslutsvägar.

Vi sitter i moderna produktions och kontorslokaler och företaget är beläget ett stenkast från Vallentuna centrum i Fågelsångens företagspark

Kontakt

Om du är intresserad eller har några funderingar, kontakta:

John Fröde
rekrytering@olsbergs.se

Vi beaktar ansökningar löpande och ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss